ACA LUKAS RASKINUO SA JOVANOM DOROŠKI: Kakva veza - ja sam sav nevezan!

Aca Lukas raskinuo je vezu sa misicom Jovanom Doroški. Kako piše srpska štampa, Aca je viđen na jednom prestoničkom događaju u provodu sa poznatom starletom, Natašom Šavijom, što je i pokrenulo sva šuškanja.

Svi su se iznenadili kad je Aca došao na zabavu sa Natašom. Njih dvoje se nisu odvajali, sve vreme su nazdravljali, smejali se, šaputali, a Lukas je držao ruku na njenom kolenu. Prisutni su se pitali da li su zajedno, a on je ponavljao da je Šavija njegova 'specijalna drugarica' – rekao je izvor dnevnog lista "Informer" i dodao:

Malo su popili i đuskali. U čiju kuću su posle otišli, to se ne zna.

Inače, njih dvoje bliski su već neko vreme, a Lukas je nedavno posetio i njen butik u Novom Sadu.

Odjednom je prestao da se pojavljuje sa Jovanom na događajima, a kraj braka sa Sonjom Vuksanović je proslavio sa tri drugarice u kafani. Aca se smuvao sa misicom početkom juna i njihova veza je delovala vrlo ozbiljno. Očigledno je da su se posvađali i raskinuli – ispričao je izvor.

Lukas je, međutim, na pitanje da li je pao na čari lepe starlete Nataše Šavije, ostao tajnovit.

Šta je to starleta? Koliko znam, devojka ima butik. Ma, kakva veza... Ja sam vam sav nevezan – rekao je on kroz osmeh.

Odmah nakon ovih pisanja, oglasila se i Jovana putem društvenih mreža i imala jasnu poruku, očigledno za Acu.

Kako čuvaš, tako je tvoje – napisala je Jovana, a ubrzo zatim i dodala:

Ja ne znam da mrzim, ja i kada se naljutim već posle pet minuta zaboravim da sam ljuta. Ali kad takvu mene razočaraš, to boli, ne mene već tebe. Jer, u iščekivanju moje bilo kakve reakcije, ustvari dobiješ samo ravnodušan pogled bez reči... Postane mi svejedno. A to je bespovratna destinacija sa koje se meni u moj život još niko nije vratio.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još