NASLEDNICA ZDRAVKA ČOLIĆA NAPUNILA 18 GODINA: Čola ćerki Uni kupio auto za punoletstvo!

Zdravko Čolić odrešio je kesu i pazario automobil prvoj naslednici ćerki Uni za njeno punoletstvo.

Slavljenica je izarazila želju koji auto joj se najviše sviđa, a pevač je kao i uvek izašao u susret miljenici i udovoljio joj.

- Una je već završila vozačku obuku i zna da vozi, a Čoli je drago što će sama moći da se odvozi i dovozi ubuduće, pa joj je puna srca udovoljio. Inače, Una, kao i njena mlađa sestra Lara, vrlo je skromna devojka i nije tražila od oca preskupe automobile, već je za prvi auto izabrala skroman manji automobil, zgodan za gradsku vožnju i parkiranje na malom prostoru - kaže izvor blizak porodici Čolić.

Una Čolić, koja je inače maturantkinja privatne gimnazije u Beogradu, pre nekoliko večeri u najužem krugu prijatelja proslavila je ulazak u svet odraslih, a roditelji i sestra su joj kod kuće priredili mnoštvo iznenađenja i poklonili joj više stvari koje su znali da će je obradovati. Veliku proslavu punoletstva, kakve inače prave svi njeni drugari iz razreda i koje su od prošle godine vrlo učestale u tom društvu, Una je u dogovoru sa roditeljima odložila da bi sa njom bile i njene najbolje prijateljice, koje su trenutno van Beograda. Takođe, Zdravko Čolić je trenutno zauzet pripremama za veliki solistički koncert u Areni narednog meseca i drugim poslovnim obavezama, tako da je i njemu odgovaralo da se gala žurka, kojom želi da počasti naslednicu, odloži za kasnije.

Tradicionalno, Una je zamislila rođendansku želju i helijumske balone sa brojem 18 pustila da odlete ka nebeskom svodu, a već nekoliko dana neprestano dobija čestitke od prijatelja, ali i nepoznatih ljudi koji je prate na društvenoj mreži Instagram, gde je vrlo aktivna i obaveštava pratioce gde se kreće, kao i da uživa u putovanjima i noćnom provodu po beogradskim klubovima. Takođe, Una voli da odlazi i na nastupe očevih kolega, i to ne krije.

Zdravko Čolić poznat je po tome da je privatan život uvek čuvao od očiju javnosti, a nedavno je u jednom intervjuu rekao da se uvek trudio da roditeljstvo ne trpi zbog njegovog posla.

- Koliko god da su vam porodične vrednosti bitne, kada se bavite ovim poslom, porodica trpi u izvesnoj meri. Trudim se da ne budem samo otac na službenom putu, već kada sam tu, da sa ćerkama provedem kvalitetno vreme. Uvek ističem kako je u našem braku supruga Aleksandra ta koja je više posvećena. Priznajem, popustljiviji sam od nje, ali sam se trudio da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti, na kojima počiva porodica.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: Aleksandar Kerekeš Keki

Pogledajte još