BOLELO ME JE, BILI SU SUROVI: Aleksandra Prijović progovorila o traumama iz detinjstva

Popularna pevačica Aleksandra Prijović imala je traumatično detinjstvo, ostali su ožiljci, ali ipak se trudi da se ne seća ružnih stvari iz prošlosti. Naime, pevačica se susretala sa okrutnim komentarima svojih vršnjaka koji su je ponižavali i nazivali "pevaljkom".

- Ne želim da se sećam ničega lošeg. Ja samo guram napred - kaže Aleksandra i dodaje:

- Dobro, bili smo deca. Bili smo mnogo mladi. Sada, kada smo odrasli, ne mogu nikome ništa da zamerim. Tada me je bolelo, deca umeju da budu surova. Ali, pokazala sam i dokazala svima njima da se u životu sve može postići kada nešto mnogo želiš, kada ideš pravim putem, pravično i iskreno, kada nešto voliš najviše na svetu, kao što ja volim muziku. Svi ti koji su me pljuvali i smejali mi se što hoću da budem pevačica, nisu ozbiljno shvatali koliko ja to želim - rekla je pevačica, a na pitanje da li i danas nosi traume kaže:

- Ne, ne... Povređivalo me je to kada sam bila mala, ali ne želim da se vraćam na to. Kažem vam, gledam napred, uživam u svakom danu, u svakom trenutku svog života, neću da se vraćam niti da sebi kvarim raspoloženje - ističe pevačica i otkriva da joj ti isti ljudi koji su je ponižavali, danas čestitaju na ogromnom uspehu koji je postigla na našoj muzičkoj sceni.

- Naravno, javljaju se. Čestitaju mi na uspehu, popričamo kad se sretnemo. Ja sam i kao klinka govorila da će oni jednog dana biti ponosni što smo zajedno išli u školu i što smo se družili. Živim svoj san, ali ista sam kao što sam i bila. Samo što s vremena na vreme odem na neki događaj, dam neki intervju i petkom i subotom odem da odradim neki nastup - rekla je Aleksandra.

Izvor: Scandal/Pink.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.