BOLNA ISPOVEST DRAGANE DŽAJIĆ O BORBI ZA POTOMSTVO: Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje da li mogu da zatrudnim

Dragana Džajić, naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, pre pet meseci udala se za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a par će kroz nekoliko meseci dobiti sina. Međutim, lepa dizajnerka kaže da je prošla kroz mnoge teške trenutke dok nije ostala u drugom stanju.

Dragana i Miloš su odmah nakon venčanja saznali da će postati roditelji.

- Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete - počela je svoju ispovest Dragana.

- Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala.

Dragana je dodala da ona i Miloš još nisu odabrali ime za naslednika, ali da će sigurno izbor pasti na neko srpsko ime jakog značenja.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: draganadzajic/instagram

Pogledajte još