OPTUŽILI SU ME DA SAM MU RASTURILA BRAK: Sofija Milošević progovorila o vezi sa Lukom Jovićem i skupim poklonima koje od njega dobija

Srpski mediji dva meseca unazad bruje o tome da je manekenka Sofija Milošević u vezi sa proslavljenim fudbalerom Lukom Jovićem, koji je početkom godine postao otac.

Manekenka i fudbaler "Reala" iz Madrida izbegavali su da govore na ovu temu, ali sve sumnje su se potvrdile kada su uhvaćeni u romantičnoj šetnji prestonicom Španije. Potom je usledilo zajedničko putovanje u Portugal, a dvadesetdevetogodišnja manekenka konačno je progovorila o vezi sa najskupljim srpskim fudbalerom, ali i o osudama na koje je odmah naišla.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturila brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno.

Kada je reč o skupim poklonima Sofija kaže da nije istina da ih dobija.

- Pominjano je rasturanje njegovog braka. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega... Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno - rekla je Miloševićeva u intervjuu za magazin "Hello!".

Podsetimo, Luka je živeo u vanbračnoj zajednici sa Anđelom Manitašević koja mu je početkom 2019. godine rodila sina Davida.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još