NAJAVA NOVOG ALBUMA: Bend Majdan objavio spot za pesmu "Moj dan" (VIDEO)

Bend "Majdan" nastao je 1. aprila 2017. godine u Nišu i čine ga Nemanja Erić - vokal i gitara, Luka Nikolić - gitara i prateći vokal, Luka Novaković - bas gitara i prateći vokal i Ilija Novaković - bubnjevi.

Njihova muzika se može opisati kao gitarski pop sa jakim uplivima alternativnog roka i raznih drugih žanrova, a iza sebe već imaju debi album pod imenom "Minimum sličnosti, minimum razlike". Trenutno promovišu novi singl pod nazivom "Moj dan" koji je producirao renomirani producent Voja Aralica, i njime najavljuju drugi album koji je u pripremi. Za realizaciju spota su bili zaduženi Đorđe Mihajlović i "Continuum Development Centar", kao i direktor fotografije Danica Milošević.

Bend je u poslednjih par godina zabeležio zavidan broj nastupa svuda po Srbiji, a istim tempom planiraju da nastave i širom regiona. "Artan Lili", "Ničim izazvan", "Neverne bebe" i "Goblini" samo su neki od bendova sa kojima je "Majdan" do sada podelio binu na svojim koncertima.

Nastupi koji se mogu posebno izdvojiti jesu finale festivala "Beovizija 2019", rasprodat koncert sa grupom "Galija" u niškoj Hali "Čair", kao i sa bendom "Ničim izazvan" na punoj Adi Ciganliji u Beogradu. Nastupe uživo smatraju svojim najjačim adutom i stoga ih nemojte propustiti sledeći put kada budu svirali blizu vas!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još