LUKSUZNA VILA SA BAZENOM: Žika Jakšić gradi kuću u starom kraju

Žika Jakšić pre nekoliko meseci zajedno sa jednim prijateljem je počeo gradnju velelepnog doma u koji bi trebalo da se useli čim se izgradnja i svi radovi završe.

Voditelj emisije "Nikad nije kasno" odlučio je da izgradi dom koji će biti baš po njegovim merilima, a u tome su mu prijatelji pomogli savetima. Tako će Žika biti bliže svim kolegama i prijateljima sa "Granda" koji žive u ovom kraju, Saši Popoviću, Lepoj Breni, Acu Pejoviću i mnogim drugima.

- Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše žene Dajane Paunović - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, izgradnja vile je počela pre nekoliko meseci, a gradnja brzo napreduje. Ono što se još sa ulice vidi jeste veliki bazen, koji će služiti u toku letnjih dana da se Žika sa svojim prijateljima opusti i rashladi.

Žika je ove navode kratko prokomentarisao:

- Istina je da gradim dom, ali nikada nisam voleo da se hvalim takvim stvarima, niti da pričam o svojoj privatnosti, pa ne bih ni sada. Što se tiče posla, imam neke planove za sledeću godinu i o tome ćemo uskoro pričati - rekao je Žika Jakšić.

Podsetimo, Žika Jakšić je svojoj nekadašnjoj ženi Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom. Žiki je ovaj kraj očigledno prirastao srcu, te zbog dobre lokacije, privatnosti i brojnih komšija koji su mu i privatno veliki prijatelji odličio je da se opet skući u ovom kraju.

Izvor: Blic.rs
Foto: zika.jaksic/Instagram

Pogledajte još