Novembar Fest vas vodi na koncerte Garavog Sokaka i Zvonka Bogdana

Novembar Fest vas vodi na koncerte 15. i 16. novembra. Prvih 10 čitalaca koji se jave na mejl novembar.fest@gmail.com dobijaju po dve ulaznice za koncert grupe Garavog Sokaka ili Zvonka Bogdana. U mejlu je neophodno navesti svoje ime i prezime, a o detaljima o preuzimanju ulaznica dobitnici će biti naknadno obavešteni.

Drugi Novembar Fest - Novosadski festival kobasice i čvaraka održaće se od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu (Hala br. 6, ulaz iz Branka Bajića), gde će se okupiti proizvođači mesa i suhomesnatih proizvoda iz celog regiona.

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju procesu pravljenja kobasica i čvaraka, ali i da probaju sve te ukusne đakonije.

Pored toga, sve posetioce očekuje i bogat muzički program, pa će tako u petak 15. novembra, prvog dana festivala od 19 sati nastupiti tamburaški orkestar "Besane noći", a nakon toga, od 21 čas uslediće koncert “Garavog sokaka”.

Drugog dana festivala, 16. novembra, očekuje nas takmičenje u pravljenju kobasica, gde će svoja umeća ukrstiti timovi – vojvođanskih sela, novosadskih kvartova, medija, kompanija i sportskih klubova, a od muzičkog programa tu je nastup Meškarki sa tradicionalnom slovačkom muzikom, nakon kojih će od 20 časova nastupiti tamburaški sastav "Aurelius", a potom, od 21 čas i legenda tamburaške muzike - Zvonko Bogdan.

Trećeg dana festivala, u nedelju, 17. novembra, osim tamburaške muzike i takmičenja u pravljenju kobasica, od 18 časova, očekuje nas Disnotor večera (All inclusive) po ceni od samo 1.200 dinara uz pratnju tamburaškog sastava "Aurelius". Na večeri će se služiti kao predjelo sveži čvarci, sir i pogačice od svežih čvaraka; kao prvo jelo - pečena džigerica; za salatu - turšija; a drugo jelo biće - pečena kobasica i krmenadla, dok će se kao desert služiti krofne.

Tokom tri dana festivala na koji će ulaz biti BESPLATAN do 18 časova, nakon čega će se naplaćivati – imaćemo prilike da uživamo u nastupima tamburaških orkestara kao i folklornih društava iz cele Vojvodine.

Karte za večernje termine i koncerte mogu se kupiti preko Gigstix sajta već od 200 dinara.

Festival organizuje kompanija Color Media Communications i Udruženje građana Best Fest, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Gradske uprave za privredu i Turističke organizacije Novog Sada. 

Sve detalje programa možete saznati na sledećem linku: www.communications.rs/novembarfest2019

Pogledajte još