CENA DO 10.000 EVRA: Provedite noć u apartmanu u kome je spavala princeza Dajana

Kraljevska porodica Džajpura nudi mogućnost boravka u kraljevskom apartmanu u kojem su odsedale princeza Dajana i Opra Vinfri, u palati sagrađenoj 1727. godine.

Gosti koji se odluče na boravak u Gradskoj palati biće smešteni u apartmanu u privatnom delu palate, u kome su odsedali svi važni gosti koji su u njoj boravili.

U apartmanu postoji dnevna soba, kuhinja, kupatilo i spavaća soba za dvoje, kao i privatni bazen, a uz to i batler, koji će organizovati upoznavanje grada i ispunjavati sve želje gostiju.

Član aristokratske porodice Padmanab Sing, u čijem vlasništvu je palata, rekao je da mu je drago što će ljudi iz svih krajeva sveta imati mogućnost da upoznaju Radžastan dok uživaju u "kraljevkoj udobnosti" i indijskom gostoprimstvu, koje će kasnije moći da podele s drugima.

U cenu, najnižu od 900 evra, piše "San", ali dostiže i visinu od skoro 10.000 evra, uključena je usluga kraljevske posluge, kao i tradicionalni obroci u restoranu koji se nalazi u okviru Gradske palate.

Sav zarađeni novac donira se u fondaciju koja se bori za prava žena, a očekuje se velika zainteresovanost, jer je Džajpur, poznat i kao "Ružičasti grad" uvršten na Uneskovu listu svetske baštine. Ovaj grad je deo "Zlatnog trougla Indije", jer su Džajpur, Nju Delhi i Agra tri grada koja turisti najviše vole u Indiji.

Izvor: B92
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još