Mihajlović želi pobedu protiv Juventusa

BEOGRAD, 24. novembra 2010. (Beta) - Trener Fiorentine Siniša Mihajlović izjavio je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici pokušati da pobedi Juventus, za koga smatra da ima kvalitet da ove sezone osvoji "skudeto".

"Pokušaćemo da pobedimo u Torinu. Želim i putem medija da pošaljem poruku mom timu - ja nikada ne igram na bod", rekao je Mihajlović italijanskim medijima.

On je ocenio da je trener Luiđi del Neri dolaskom promenio mnoge stvari u Juventusu.

"Juve je organizovan i dobar tim, kao svi timovi koje je Del Neri trenirao. On ima najbolji napad u Seriji A. Znamo da mogu da nam otežaju posao, ali i mi možemo da im pokvarimo planove", dodao je srpski trener. 

Upitan o spekulacijama da je Juventus poslao ponudu za napadača Alberta Djilardina, Mihajlović je rekao: "Onda neka nam daju (Miloša) Krasića, (Djordja) Kijelinija, (Alberta) Akvilanija i Felipea Mela".

"Po onome što je do sada pokazao, mislim da je Krasić jedan od najboljih igrača u ligi. Pokušaćemo da ga zaustavimo. Neću da kažem na koji način, jer ne želim previše da otkrivam, ali uveren sam da moja Fiorentina može da ga zaustavi", rekao je Mihajlović.

Utakmica 14. kola Serije A izmedju Juventusa i Fiorentine igra se u subotu od 20.45.

Juventus je četvrti na tabeli sa 23 boda, a Fiorentina zauzima 13. mesto za 15 bodova.

Pogledajte još