MISS SVETA STIŽE U SRBIJU: Vesna de Vinča dovodi Toni En Sin u Beograd

Upravo izabrana Miss World 2020 Toni En Sin koja je poreklom sa Jamajke - stiže u Beograd.

Miss World je najveće svetsko takmičenje u lepoti koje je u direktnom prenosu iz Londona ove godine gledalo preko 2 milijarde ljudi.

O tome da zvanična Miss Sveta stiže u Srbiju kružila je nezvanična informacija od oktobra meseca, ali je niko iz kompanije Miss Yu nije potvrdio. Ipak, uspeli smo da dođemo do sasvim pouzdane informacije. Ovu novost smo ekskluzivno saznali od Vesne de Vinče, predsednice Miss Yu kompanije, vlasnice licence Miss World za Srbiju i Crnu Goru i mnogih drugih licenci za najprestižnija internacionalna takmičenja u lepoti.

- Da, tačno je. Aktuelna Miss World Toni En Sin dolazi u Srbiju u prvoj polovini 2020. godine. Sa njom, naravno, stiže i Džulija Morli, predsednica i vlasnica organizacije Miss World, koja sledeće godine slavi 70 godina svog aktivnog rada. Počastvovana sam zbog toga jer sam pre svega i njen višegodišnji prijatelj. Jedna sam od retkih nacionalnih direktora koja je bila pozvana na Džulijin rođendan, kada smo proslavili i njenu nagradu za životno delo, jer je Džulija do danas sakupila preko 500 miliona dolara za humanitarnu pomoć deci širom planete. Hej, 500 miliona je sakupila, a koliko je dobro znam, svaki peni je i kontrolisala - gde i za šta se ulaže. Neizmerno sam srećna zbog njenog dolaska, jer je ona 25 godina, koliko sarađujemo moj učitelj i naravno moj uzor. Njen cilj, a i moj je "Lepota sa smislom", lepota koja promoviše obrazovne, nematerijalne i humane vrednosti. Na zvaničan poziv dobili smo i potvrdni pismeni odgovor da će tim Miss World organizacije na čelu sa zvaničnom Miss Sveta i predsednicom Džulijom Morli sa zadovoljstvom posetiti Srbiju. Moj tim, tim kompanije Miss Yu, i tim Miss World/Jersey/Limited organizacije trenutno ugovaraju protokolarne aktivnosti, program boravka, prijeme i posebno humanitarno veče. Malo je reći da sam jako počastvovana, jer je ovo odgovor na 25 godina našeg uspešnog rada i saradnje. To će biti i prvi put da Džulija dolazi u Srbiju, a mislim i u region. Biće mi zadovoljstvo da im pokažemo lepote Srbije, kulturu, tradiciju, da ih upoznamo sa našom istorijom i izuzetnim ličnostima Srbije - naglašava Vesna de Vinča.

Izabrana Miss Sveta, Toni En Sin briljirala je na finalnoj priredbi Miss World u Londonu. Veliki je borac za obrazovanu ženu i ženska prava i izuzetan talenat u pevanju. Pred njom je nesumnjivo svetska karijera. Njena iskustva saveti i sugestije će biti značajni za pripremu našoj aktuelnoj Miss Srbije Andrijani Savić, koja će nas 4. decembra sledeće godine predstavljati na svetskom izboru na Tajlandu.

Podsećanja radi, u ovoj godini kompanija Miss Yu slavi 25 godina postojanja i aktivnog rada. Dolazak predsednice Miss World Džulije Morli i Miss World 2020 Toni En Sin je jedan od događaja koji najavljuju glamuroznu ceremoniju obeležavanja četvrt veka rada kompanije Miss Yu i izbora Miss Srbije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: toniannsingh/Instagram

Pogledajte još