TRAGIKOMIČNO: Jubilarna putnica aerodroma "Nikola Tesla" dobila karte za Njujork, ali leta nije bilo!

Aerodrom "Nikola Tesla" dočekao je juče svog 6-milionitog putnika, a jubilarna putnica je Danijela Janković, koja je putovala letom nacionalnog avio-prevoznika Air Serbia za Skoplje, saopšteno je iz kompanije "Belgrade airport".

Putnicu su dočekali generalni direktor kompanije "Belgrade airport" Fransoa Berizo i direktor za komercijalu i strategiju avio-kompanije Air Serbia, Jirži Marek, koji su joj na poklon dali dve povratne avionske karte u poslovnoj klasi za Njujork.

Istog dana - let za Njujork kompanije "Air Serbia" otkazan je bez obrazloženja.

Šira javnost za to ne bi ni znala pošto kompanija nije izdala nikakvo saopštenje - da nekoliko poznatih ličnosti nije trebalo da bude na ovom letu. Tako je glumica Bojana Maljević na svom Twitter nalogu napisala: "Otkazan let za Njujork. Jedva čekam da mi Air Serbia nadoknadi SVU štetu, uključujući i karte za koncert!"

Foto: BojanaMaljevic/Twitter
Foto: BojanaMaljevic/Twitter

Oglasila se ubrzo na istoj mreži i kompanija Air Serbia: "Poštovana Bojana, izvinjavamo se zbog neprijatnosti koja se dogodila. Radimo na rešavanju problema i čim dobijemo više informacija, kontaktiraćemo Vas. Hvala na razumevanju i strpljenju!"

Foto: BojanaMaljevic/Twitter

Dan kasnije, Bojana Maljević je na Twitteru podelila svoju avio kartu druge kompanije i poručila da je iz drugog pokušaja uspela da se preko Milana domogne Njujorka.

Danas se na Instagramu istimo povodom oglasila i Branka Grujić koja je juče čekala sina da se iz SAD vrati za praznike u Beograd. To se nije desilo jer avion iz Beograda nije ni poleteo!

Poznato je da Air Serbia na letu za Njujork ima samo jedan aparat koji je često na remontu. Do ove godine Etihad je plaćao iznajmljivanje drugog aviona kada je redovni na remontu. To se ove godine nije desilo i veliko je pitanje hoće li let za Njujork, od prvog dana nerentabilan, opstati.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još