POBEGLI SMO U TOPLIJE KRAJEVE DA SE MALO UGREJEMO: Lepa Brena odrešila kesu i porodični odmor platila 61.000 evra

Lepa Brena častila je porodicu božićnim putovanjem koje košta čak 61.000 evra. Pevačica je odrešila kesu za luksuzan odmor u Dubaiju, Tajlandu i na Maldivima, gde će dve nedelje uživati sa mužem Bobom Živojinovićem, sinovima Stefanom i Viktorom i Filipom i snajom Aleksandrom Prijović.

Baka Brena za praznike nije želela da se odvaja od desetomesečnog unuka Aleksandra, pa je i njega povela na ove daleke destinacije. Da pevačica nije škrtica, za šta je mnogi na estradi prozivaju, dokazala je time što je ovim putovanjem častila i Prijinu majku Borku Mihajlović.

- Živojinovići u januaru tradicionalno putuju na porodični odmor. Ovog puta u proširenom sastavu, pošto su prvi put poveli i malog Aleksandra, ali i Prijinu mamu. Stefan treba da im se pridruži čim odradi zakazan nastup. On će doći zajedno sa bratom Viktorom, koji je trenutno sa društvom na Kopaoniku. Brena je putovanje detaljno isplanirala još pre mesec dana. Prva stanica im je Dubai, u koji su stigli na Božić. Samo za hotel je iskeširala 16.800 evra, a tek će odrešiti kesu za šoping u čuvenom "Dubai molu" - priča izvor blizak Živojinovićima.

Prema njegovim rečima, najveća eks-Ju zvezda će na ovo putovanje potrošiti pravo bogatstvo.

- Uskoro će iz Dubaija krenuti u Tajland, a onda i na Maldive. Rezervisali su rizort u Puketu, koji je Brena platila 5.600 evra. Ipak najviše novca je izdvojila na Maldive. Tamo je iznajmila bungalove na samoj plaži. Za ovaj privatni tropski raj dala je čak 38.600 evra. Kada se sve sabere "pukla" je 61.100 evra - objašnjavala dobro obavešten izvor.

Lepa Brena kaže da joj je januar omiljeni mesec jer ga provodi sa familijom.

- Radujem se što smo porodično otputovali. Došli smo u toplije krajeve da se malo ugrejemo i budemo zajedno. Prošle godine smo mnogo radili, nismo se dovoljno viđali, pa želimo to da nadoknadimo. Boba i ja smo presrećni što deca i dalje žele da putuju sa nama - rekla je pevačica, a njena snajka Prija dodala:

- Na odmoru sa nama su prvi put Aleksandar i moja majka. To me je baš obradovalo!

Izvor: Informer/Alo.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još