Konferencija "Innovation Talk 2020." 3. februara u Beogradu

Druga konferencija o inovacijama – Innovation Talk 2020, biće održana 3. februara 2020. godine u hotelu Hilton u Beogradu, sa početkom u 10 časova.

Konferenciju organizuje Color Media Communications, u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Tema druge konferencije Innovation Talk, biće investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova. Događaj će okupiti relevantne aktere inovacionog ekosistema koji će razgovarati o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala.

Konferenciju će otvoriti ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, Nenad Popović.

Među najistaknutijim govornicima biće Čemi Peres i Rami Kališ, osnivači najvećeg izraelskog VC fonda koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara.

Prisustvo na konferenciji je besplatno, molimo sve zainteresovane, koji do sada nisu potvrdili svoje prisustvo da to učine putem OVOG linka ili mejla jelena.jahura@color.rs (broj mesta je ograničen).

Pogledajte još