fbpx

UVEK JE BIO UZ MLADE: Kobi Brajant poslednju poruku poslao sinu nekadašnjeg kolege iz Lejkersa

Kobi Brajant je neposredno pre ukrcavanja u helikopter sa naslednicom Đianom poslao poslednju poruku - i to sinu svog nekadašnjeg klupskog kolege iz Lejkersa, Šekila O'Nila, Šarifu.

Naime, košarkaš mu je pomagao da prođe kroz težak period oporavka od povrede, a sada se raspitivao kako se drži posle odluke da napusti Univerzitet Kalifornija u Los Anđelesu.

- Famiijo, kako si? - upitao je Kobi u 8.29 u nedelju Šarifa, po lokalnom vremenu.

Mladić mu je u 10.58 napisao da je dobro, da razmišlja o sledećem potezu, pa je tada upitao Kobija "Kako se držiš?"

Odgovor nikada nije stigao. Kobi Brajant je već bio tragična žrtva pada helikoptera.

- Ova prva fotografija su naše poruke od jutros. Da samo nisam spavao, da sam samo mogao da pričam sa tobom... Ne mogu sada trezveno ni da razmišljam. Mnogo mi je drago što smo se zbližili ovih godina, ne zbog toga što si mi bio sjajan ujak, već i trener i mentor. Volim te, čoveče. Hvala ti za sve što si uradio... za ovaj grad, za svet košarke, a i za mene. Neću te izneveriti. Uvek si računao na mene i podizao me. Volim te.

Objavivši još jedan detalj iz njihovih ranijih razgovora, Šarif O'Nil je dodao i sledeće:

- Plačem dok čitam sada ove poruke... Čak i kada sam bio u najgoresm stanju, često si proveravao kako sam. Mnogo te cenim zbog toga, jer mi je baš to, baš tada toliko billo potrebno. Bio sam poražen dok sam onako sedeo u bolnici danima, misleći da mi je košarkaška karijera gotova. Ti si mi vratio osmeh na lice. Hvala ti. Volim te.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kobebryant/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.