ZADRUGAR U VELIKIM PROBLEMIMA: Marko Miljković do guše u dugovima?!

Iako učesnici "Zadruge" obično pričaju kako obitavaju na imanju u Šimanovcima kako bi skupili novac za raznorazne biznise koje planiraju da pokrenu ili kako bi napravili odličan start za karijeru u medijima, većina njih se veoma brzo vrati nazad u rijaliti. Isti slučaj je nedavno bio i sa Markom Miljkovićem.

Iako je sam zadrugar istakao da želi što bolje da ispromoviše svoj brend pred kamerama, izvor blizak Miljkoviću je ispričao dopunjenu verziju ove priče.

- Marko je baš u problemima jer ne može da vrati pare koje je pozajmljivao, a svi ga jure. Produkcija mu je ponudila dobar honorar, koji može da reši sve njegove probleme. On je imao u planu da pokrene posao i emotivno se skrasi, međutim sve je krenulo naopako. Borio se za vezu sa Lunom Đogani, zbog nje je i pokrenuo tu priču sa garderobom i zadužio se na sve strane.

- Jedno vreme im je išlo kako treba, putovali su, reklamirali njegov brend, ali otkako je Luna krenula da nastupa, njihovim problemima nije bilo kraja. Kamate su rasle, pritiskali su ga da vrati pare, on nije imao odakle, bio je nervozan, a Luna očito nije bila spremna da mu da novac. U jednom trenutku je pokušao da proda kola, dao je čak i oglas, ali to je bila kap u moru - dodao je izvor.

- Navukao je na vrat opasne ljude i morao je nekako da se spasi. Poziv u "Zadrugu" jednostavno nije mogao da odbije. To ga je spasilo kamataša koji su mu pretili. Luna je ljuta na njega što je ušao u rijaliti, ali on nije imao drugi izbor i što duže ostane, to je bolje po njega finansijski.

Izvor: PulsOnline.rs/Svet.rs
Foto: marko.miljkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.