"Serbia Fashion Week" se pridružuje akciji pomoći starijim licima u Novom Sadu

U ovom periodu u kom su solidarnost i ljudskost potrebniji nego ikad, "Serbia Fashion Week" volonterski tim, zajedno sa Leo klubom "Mileva Marić Ajnstajn", pridružio se akciji "Color Media Communications" u pomoći starijim sugrađanima u Novom Sadu, kojima je potrebna asistencija prilikom nabavke životnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan svojih stanova i kuća.

Svi kojima je pomoć potrebna mogu da se jave na telefon "Color Media Communications" 021/472-05-12, svakim radnim danom od 9 do 17 časova.

- Ovo je teško vreme za sve nas, zato moramo biti složni i reagovati adekvatno. Sigurno da je predstojeći period najteži za naše najstarije sugrađane, koji moraju biti u potpunoj izolaciji. Moralna je i ljudska obaveza svakog pojedinca da pomogne najugroženijima. Hvala CMC što su brzo reagovali i pokrenuli ovu akciju - kaže predsednica Nacionalne komore za modu Srbije i predsednica "Serbia Fashion Week-a" Svetlana Horvat.

Svi ljubitelji nacionalne nedelje mode i brojni mladi ljudi koji su prošli kroz volonterski program SFW, a žele da se priključe ovoj akciji, mogu da se jave putem zvaničnih profila "Serbia Fashion Week-a" na društvenim mrežama. Ukoliko bude potrebe za proširenjem broja volontera, biće kontaktirani.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još