Prvo zasedanje žirija za izbor “Najlepša bašta Novog Sada”

Akcija “Najlepša bašta Novog Sada“, koja je prošle godine prvi put uspešno realizovana, nastavlja se i ovog proleća u Novom Sadu.

Medijski pokrovitelji su kompanija Color Media Communications, list “Dnevnik” Novosadska TV, a od ove godine akcija se organizuje u saradnji i sa Francuskim institutom u Novom Sadu.

Prvi sastanak žirija u okviru akcije održan je danas u bašti Francuskoj instituta u Novom Sadu, a domaćin je ovom prilikom bio Vladimir Marinković, rukovodilac ogranka Francuskog instituta u Novom Sadu.

Sastanku su prisustvovale članice žirija Brankica Tabak, podsekretar za zaštitu životne sredine, Nataša Mihajlović, članica grupe "The Frajle", Nada Vujović, glavna i odgovorna urednica lista "Dnevnik", Aleksandra Brzak, urednica Novosadske hronike u dnevnom listu "Dnevnik", kao i kolege iz Novosadske televizije.

Članice žirija pregledale su do sada pristigle prijave i dale izjave za novosadske medije.

Bašta je najlepši kutak svakog doma i zato vas pozivamo da pokažete vašu baštu na koju ste tako ponosni, a da pri tome osvojite vredne nagrade (seme, sadnice, saksije i drugo).

Žiri će, kao i prethodne godine, činiti poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija.

Vaše predloge možete slati do 15.06. putem mejl adrese: najlepsabasta@gmail.com, a sve predloge ćemo objaviti u našim medijima (“Dnevnik” – dnevnik.rs, Novosadska TV, nshronika.rsnadlanu.com).

Podsećamo, prošlogodišnja pobednica bila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, koja je osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotelu “Grand hotela Adriatic”.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Pogledajte još