PREDOMIŠLJA SE ZA ULAZAK U "ZADRUGU 4": Jelena Golubović nikad srećnija sa Sinišom Vučinićem, veridba u planu?

Dok mnogi bruje kako Jelena Golubović ulazi u "Zadrugu 4" sa Kristijanom Golubovićem, mediji spekulišu da se rediteljka premišlja jer je u političaru Siniši Vučiniću našla ljubav svog života.

Oni navodno spremaju tajnu veridbu koja bi trebalo da bude krajem leta, za slučaj da Jelena ipak odluči da uđe u rijaliti. Ipak, političar je bio misteriozan, pa nije želeo da otkriva detalje njihovog tajnog plana.

- Što se veridbe tiče, za sada ne mogu ništa da vam kažem jer se pita i Jelena! Ona ima nekoliko ponuda za rijaliti, pa sada treba da odluči u koji će ući, a ja najbolje znam koliko ona vredi. Ja ću biti tu za nju da je bodrim i podržim, a ne dao bog da je neko dira ili uvredi – taj će imati posla sa mnom!- rekao je političar i dodao:

- Jelena je žena koja mi u svemu odgovara, ima i pamet i harizmu i vrlo je sposobna. Ja već imam dva braka iza sebe i znam da nam taj papir ništa ne znači, ali biće onako kako zajedno odlučimo. Važno je da uživamo kada smo zajedno, a za sve ostalo ima vremena jer nam se nigde ne žuri.

Izvor: Star/Svet.rs
Foto: jelenagolubovic/Instagram

Pogledajte još