Online konferencija DIGITAL EXPERIENCE - Digitalna transformacija bankarskog poslovanja i sektora osiguranja

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u svetu i kod nas Color Media Communications nastavlja sa organizacijom online događaja, a naša naredna konferencija “DIGITAL EXPERIENCE” posvećena je digitalnoj transformaciji bankarskog poslovanja i sektora osiguranja.

Konferencija će se održati online, u četvrtak, 27. avgusta 2020. godine sa početkom od 11h, a svi zainteresovani moći će da je prate putem live stream-a na Youtube kanalu Color Media Communications.

Detaljan program konferencije možete pogledati na linku: http://communications.rs/digitalexp/

Zbog savremenog načina života i poslovanja ljudi imaju sve manje vremena i mogućnosti za posete ekspoziturama, a uvođenje elektronskog bankarstva i web osiguranja, njihovo kontinuirano osavremenjavanje i prilagođavanje navikama klijenata nudi mogućnost bankama i osiguranjima da 24 sata budu na raspolaganju svojim klijentima. Činjenica da se bankarske transakcije mogu obaviti u bilo koje doba dana i noći za samo nekoliko sekundi, sa bilo kog kraja sveta, svakako govori u prilog tome. Jedna od najvećih prednosti elektronskog bankarstva i osiguranja jeste i činjenica da klijent u svakom trenutku ima potpunu kontrolu nad svojim finansijama i transakcijama koje obavlja.

U prvom tromesečju 2020. godine broj transakcija kupovine robe i usluga na internetu porastao je za 48,13%  u odnosu na prvo tromesečje 2019. godine. Digitalizacija traži od banaka i osiguranja nov način razmišljanja, novi pristup klijentima, prodaji i marketingu, pa tako sada možemo uz samo nekoliko klikova da uspešno poslujemo sa svojom bankom ili željenom osiguravajućom kućom. Sve više softverskih i FinTech kompanija ulazi na tržište finansijskih servisa i sve je zastupljeniji model saradnje između banaka i fintech kompanija, a sve u cilju zadovoljavanja potreba klijenata.

Kako četvrta industrijska revolucija, digitalna transformacija, utiče na transformaciju bankarskog sektora i sektora osiguranja. Koji su to novi trendovi i platforme, šta nam novo nude banke i osiguravajuće kuće, da li su banke spremne da se nose sa sve većim zahtevima tržišta, da li naše tržište u dovoljnoj meri razume prednosti koje digitalizacija donosi? Sa druge strane, da li i osiguravajuće kuće mogu da odgovore na sve potrebe i zahteve tržišta i klijenata? Šta podrazumevaju inovacije u osiguranju, web osiguranje, osiguranje na klik i koji su trenutno najtraženiji paketi osiguranja? Neke su od tema o kojima ćemo govoriti na konferenciji.

Partneri konferencije su kompanije: Erste Banka OTP banka Srbija, Mobi Banka, UNIQA osiguranje i AMS osiguranje.

Pratite nas: https://www.youtube.com/channel/UCegxETMGbleSY7Kj10OddIA

Pogledajte još