KADA BI PALO POMIRENJE BILA BIH U STRAHU JER NISAM ZNALA DA VOLIŠ I MUŠKARCE: Jovana Tomić Matora hoće ponovo da osvoji Sanju Stanković (VIDEO)

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković u burnom su odnosu otkako je Sanja ušla u Zadrugu.

Njih dve su često u sukobu, a sinoć su mirnim tonom porazgovarale u garderoberu i čini se da su krenule u pravcu pomirenja.

- Dođeš, ispadneš debil i onda kažeš Sanja oprosti. I Sanja ti svaki put oprosti, e sada mi je puna kapa - rekla je Sanja.

- Ti imaš ženski inat, ja ne znam šta je to, mnogo mi je loše zdravstveno - rekla je Matora.

- Moraš da nastaviš dalje, i da me pustiš na miru. Možemo biti u dobrim odnosima, naravno - nastavila je Sanja.

- Valjda kontaš neke stvari, da li si glupa, pa ne shvataš da ne mogu da ti kažem neke stvari. Rekla si ako dođe do toga… - počela je Matora.

- Rekla sam ti da mi to ne pije vodu. Bila sam u Dubaiju i razmišljam da sledeće godine nađem posao i preselim se tamo - rekla je Sanja.

- Da li ti stvarno misliš da ja tebe ne volim? - pitala je Jovana.

- Mislim da imaš neke emocije, ali ne kao što govoriš! - odgovorila joj je Sanja.

- Volim te još više. Voleću te ceo život. Ali mislim, i kada bismo se pomirile, ne bi mi bile jasne neke stvari. Kao što sam na početku razvijala filmove, za Filipa i to. Da voliš muškarce, zbog toga ti se nisam javila - objašnjavala je Matora.

- Ja ne mogu da kažem da te volim, ne mogu da kažem da te ne volim. Nešto između, nisam ravnodušna, čim reagujem na tebe. Ali i ti si ovde radila neke stvari - nastavila je Sanja.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još