BIVŠI SUPRUG ME MRZI, CEO ŽIVOT ĆE DA ME JE*E U MOZAK: Maja Marković požalila se Alenu Hadroviću nakon haosa sa Erminom (VIDEO)

Zadrugarski par Maja Marković i Alen Hadrović razgovarali su u dvorištu Bele kuće nakon što je Ermina Pašović napravila haos za crnim stolim i žestoko odbrusila Markovićevoj.

Naime, Ermina je ocrnila Maju i rekla da je ona sponzoruša koja samo traži osobu koja će da je finansira te da se sada nameračila na Alena koji ima nekretnine, ali isto tako poručila da je bivši suprug mrzi i da će joj oduzeti dete.

Ove reči duboko su povredile zadrugarku koja je grcala u suzama te ispričala svom dečku sve detalje vezane za odnos sa bivšim suprugom sa kojim je po svemu sudeći u lošim odnosima.

- On me mrzi iz dna duše, ceo život će da me je*e u zdrav mozak jer smo se razveli, neću više ni da ga vređam, ja znam šta sam proživela i zbog toga više ni nisam sa njim. Mislila sam da ću ostati ovde mesec dana i ćao, ovo što se desilo sa tobom je iz emocija, nisam planirala sve ovo, nemam ni dovoljno odeće i ne znam ko će moći da mi je pošalje. Samo želim da se čujem sa mojima - rekla je plačući.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još