REPER I FUDBALER "PARTIZANA" CIMERI U ZATVORU: Rasta deli ćeliju sa Nikolom Malbašom

Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra zbog posedovanja velike količine skanka, a nedavno mu je produžen pritvor zbog postojanja određenih okolnosti koje ukazuju na to da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo. Rasta u pritvorskoj ćeliji odnedavno nije sam, a društvo mu pravi Nikola Malbaša, bivši fudbaler "Partizana", koji se sumnjiči za pokušaj ubistva!

- Malbaša i Rasta su završili u istoj pritvorskoj ćeliji, iako se njihova krivična dela potpuno razlikuju. Malbaša se sumnjiči da je početkom jula pokušao ubistvo narko-dilera, dok se Rasta tereti za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojne droge. Međutim, ono što im je zajedničko jeste da im je obojici produžen pritvor jer je sud procenio da postoji osnovana sumnja da bi mogli uticati na svedoke ili ponoviti krivično delo i zbog toga im nije dozvoljeno da se brane sa slobode - kaže izvor i otkriva da Đurić nije preterano oduševljen time što nije sam u ćeliji.

Fudbaler Nikola Malbaša se sumnjiči da je 8. jula ove godine nožem zadao nekoliko uboda narko-dileru kom je dugovao novac. Kako se navodi u optužnici, fudbaler se najpre posvađao sa dilerom, a potom ušao u njegov automobil, zadao mu nekoliko uboda nožem u stomak. Posle desetodnevnog bekstva, sam se predao policiji. Nakon podignute optužnice, Malbaša je negirao krivicu i umešanost u krivično delo.

- Jedan od zahteva koji je Rastin advokatski tim imao od samog početka jeste da bude sam u ćeliji, uz objašnjenje da je javna ličnost i da mu se spajanjem sa drugim pritvorenicima ugrožava privatnost. Rasta je bio neprijatno iznenađen činjenicom da će sa bilo kim deliti ćeliju, a tek time što će je deliti sa čovekom koji se sumnjiči za ubistvo. Zamolio je advokate da što pre reaguju i traže premeštaj kako niko ne bi saznao u kakvoj se situaciji nalazi, ali su mu rekli da će teško uspeti nešto da učine s obzirom na to da je pritvor produžen. Samim tim će što pre morati da se navikne da u zatvoru ne može da glumi zvezdu i postavlja uslove, budući da mu preti od tri do 12 godina - navodi izvor i ističe da se fudbaler i reper zasad dobro slažu.

- Iako je Rasta nezadovoljan time što ima cimera, zasad su u korektnim odnosima i ne prave probleme. Trude se da održe mir u ćeliji, povremeno razgovaraju i zasad ne postoji problem. Sigurno ni Rasti nije u cilju da se zavadi s nekim i oteža sebi. Ko zna, možda se na kraju združe i postanu najbolji drugari. Na kraju krajeva, osuđeni su jedan na drugog - zaključuje izvor za "Alo!".

Izvor: Alo!
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.