ZIMSKA BAJKA ZA SINA ALEKSEJA: Sofija Milošević raskošno ukrasila dom u Madridu (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uživaju u čarima roditeljstva, budući da je lepa manekenka pre nekoliko meseci na svet donela njihovog sina prvenca Alekseja.

NJih dvoje svakodnevno malim znakovima pažnje pokazuju koliko se vole i koliko je njihova ljubav sve veća iz dana u dan, te da je dete samo učvrstilo njihov odnos za koji su mnogi tvrdili da neće dugo potrajati.

Zbog Lukinih poslovnih obaveza, njih troje trenutno žive u Španiji u Madridu, a Sofija je želela da u zajednički dom unese malo zimske čarolije.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju raskošno ukrašene jelke koja se postire skoro do plafona, te je istakla da je to prva Aleksejeva novogodišnja jelka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Zbog trenutne situacija sa koronavirusom, nismo izašli iz kuće skoro tri nedelje. Nisam uspela da nabavim sve ukrase koje sam nameravala, ali sam baš želela da ukrasim jelku. Dekorisala sam je isto kao i prethodnih godina, ali sam stavila drugačije boje zbog svog sina. Na kraju sam sve promenila jer drvo nije bilo dovoljno visoko. Evo je jelka koju sam menjala nekoliko puta. Prva jelka za mog sina Alekseja - napisala je ponosna mama.

 

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još