VREDAN 15.000 EVRA: Katarinu Grujić dečko Marko Gobeljić oduševio poklonom

Katarina Grujić se pre tri meseca uselila u stan svog dečka Marka Gobeljića na Voždovcu. Iako pevačica ima svoje gnezdo na Vračaru, preselila se kod fudbalera kako bi bila bliže roditeljima, koji žive dve ulice od njega.

Kaća Grujić i Marko Gobeljić za nekoliko dana putuju na Maldive! Fudbaler Crvene zvezde rešio je da obraduje svoju devojku odmorom na luksuznom ostrvu, pa je za aranžman iskeširao čak 15.000 evra!

- Kaća nigde nije planirala da putuje zbog korone, ali je Marko bez njenog znanja otišao i uplatio im aranžman za Maldive. Oduševila se kada je čula da će kraj godine provesti u toplim krajevima. Oduvek joj je bila želja da poseti ovo romantično ostrvo, ali do sada nije bilo prilike - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je ovo putovanje zapravo Gobeljin poklon Kaći za šest meseci veze:

- Presrećna je jer joj je odmor bio preko potreban. Poslednjih meseci bila je zatvorena u kući, nigde nije mrdala jer se plašila zaraze. S druge strane, Gobelja je već preležao koronu, tako da je bio dosta opušteniji.

Golupčićima će na putovanju društvo praviti Gobeljin saigrač Milan Borjan i njegova supruga Snežana.

- Marko i Milan su dobri drugari, a preko njih su se zbližile Kaća i Snežana. Borjani su zapravo Gobelju i nagovorili da idu na Maldive, jer oni na ovo egzotično ostrvo odlaze već deset godina. Oni su pomogli Marku oko izbora bungalova jer im je sve to dobro poznato - objašnjava sagovornik.

Plan je da se Zvezdini fudbaleri sa svojim lepšim polovinama vrate u Srbiju krajem decembra, ali postoji mogućnost da produže boravak na Maldivima.

- Snežana je predložila da tamo ostanu sve do Božića. Postoji velika šansa da Kaći zbog korone otkažu novogodišnji nastup, tako da onda niko od njih nema razlog da žuri natrag u Srbiju. A i svima im se dopala ideja da Novu godinu dočekaju na plaži - zaključuje izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još