Poslanici o ratifikaciji međunarodnih sporazuma

0

BEOGRAD, 16. marta 2011. (Beta) – Skupština Srbije nastavila je u sredu sednicu raspravom o ratifikaciji međunarodnih sporazuma i drugih akata koji se uglavnom odnose na medjunarodnu policijsku saradnju

BEOGRAD, 16. marta 2011. (Beta) – Skupština Srbije nastavila je u sredu sednicu raspravom o ratifikaciji međunarodnih sporazuma i drugih akata koji se uglavnom odnose na medjunarodnu policijsku saradnju.

Poslanici su na početku sednice minutom ćutanja odali počast žrtvama zemljotresa i cunamija u Japanu.

Poslanici Demokratske stranke Srbije ukazali su da bi sednici trebalo da prisustvuje ovlašćeni predstavnik Vlade da bi obrazložio predložene tačke dnevnog reda.

Predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović odgovorila je da se ministar Ivica Dačić nalazi u zgradi parlamenta, na sednici Odbora za odbranu i bezbednost, i da će kasnije prisustvovati sednici.

Poslanici, izmedju ostalog, razmatraju izmene ugovora sa Crnom Gorom o izručenju, kao i sporazum sa Bosnom i Hercegovinom o policijskoj saradnji. Na dnevnom redu su i dva sporazuma sa Makedonijom, o regulisanju režima pograničnog saobraćaja i o predaji i prihvatu lica čiji je boravak nelegalan.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.