TI SI MOJ BOG: Marija Ramadanovski uputila emotivnu poruku pokojnom ocu Džeju (FOTO)

Pevač narodne muzike Džej Ramadanovski iznenada je preminuo pre tačno čestdeset dana u svojoj 57. godini, a iza njega su pored neprolaznih hitova ostale neutešne ćerke Ana i Marija.

Legendarni umetnik sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a tuga i bol porodice, prijatelja i kolega ne jenjavaju. Mlađa naslednica Ramadanovskog teško se nosi sa gubitkom oca za koga je bila veoma vezana, a danas mu je putem društvene mreže Instagram uputila emotivnu poruku.

- Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svetu, koji me je naučio šta znači biti dama a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna devojka! Naučio me je da ne budem materijalista i da ne delim ljude po tome, jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi! Da se borim u životu, da sama nešto stvorim, a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpevao i vežbao! Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvek biti poseban i najbolji! Posle Boga, ti si moj Bog! Ponosu moj, volim te - napisala je Marija kraj zajedničke fotografije.

Nakon objave neutešne ćerke usledili su komentari pratilaca koji su joj uputili reči podrške i poručili da je njen otac bio jedinstven, te da i mora da bude ponosna na njega i njegovu muzičku karijeru.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marija_ramadanovski/Instagram

Pogledajte još