DVE GODINE SMO SE VODALE, NIKAD ME NIJE ORALNO ZADOVOLJILA: Matora optužila Sanju da je bila sa njom samo iz koristi, nastao haos za crnim stolom! (VIDEO)

Bivše partnerke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora žestoko su se posvađale u emisiji "Pretres nedelje" i iznele mnogo detalja njihovog ranije odnosa.

- Matora, ti ispadaš psihopata. Moniki si pričala o Sanjin non-stop, a onda si raskinula zbog Sanje. Tebi nije problem k*rac Vladimira Tomovića, nego ne možeš da preživiš to što misliš da je bila sa tobom iz interesa - rekla je Sandra Rešić i pokrenula karambol za crnim stolom.

- Da je iz interesa, ja bih je šutnula posle keca, našla sportistu, glumca, živela bih u zlatnom kavezu... Kakav interes imam od nje? - pitala je Sanja.

-Jedna devojka mi je priznala da ju je Sanja oralno zadovoljila, (a mene nije). Ovde pričaš jednom dečku kako bi ga oralno zadovoljila, kako bi ga fućkala, a nisi devojci sa kojom si bila dve godine. Ja sam kriva, ja! - rekla je Matora.

- Žao mi je što više volim muški polni organ, nego ženski - odbrusila je Sanja.

- Perilica sam bila u "Zadruzi 1", a sada pokušavaš da se opereš od gej priče - dodala je Jovana.

- Ja se nikada ne bih prala od gej priče - poručila je Stankovićeva.

Matora je nastavila da iznosi prljav veš svoje bivše devojke Sanje Stanković, koju je sve vreme optuživala da laže.

- Stefanu je drugarica rekla da joj je Sanja rekla da je pikirala Frana - govorila je Matora.

- Ne, ja sam rekla da ću raditi namerno Matoroj neke stvari, a u Frana sam se zaljubila. I rekla sam ti da ne spavaš sa Monikom u krevetu u kom smo mi spavale. Jovana, ti si jedini partner koji me je vređao, ponižavao - rekla je Sanja.

- Ti si mene tukla. Da ne zaboravimo detalj, moja tuča sa njenim bivšim. Nimalo naivna nije bila. Dobro je da nije bio masakr. On u celoj tuči meni jeste zamerio stvari koje sam rekla za njega. Ali to je osoba po Sanjinoj priči zbog koje je ona izgubila veru u ljubav. Dešava se "slučajno" da je on presreta na autoputu, "slučajno" se sreću, šalju poruke... A dečko mi kaže: "A ti što k... veruješ" - govorila je Matora.

- Poenta svega, poruke, sve što je bilo... Znala sam da nećemo da se pomirimo, dok je igrala igru. Sanja me je stiskala sve vreme dok mi je pričala o Anđelu. Poenta cele priče je da je Sanja igrala ozbiljan rijaliti sa mnom. Naša veza je bila obična korist, interes... Napolju se j*bavala, dopisivala, družila sa lezbejkama iz koristi. Moje sve bivše devojke su bile sa mnom javno, znali roditelji i prijatelji, ozbiljne ribe - rekla je Matora.

- Da, da, kako da ne. Ja sam te jedina javno priznala - rekla je Stankovićeva.

- Koristila si me za putovanja, stvari... Ja sam ušla u "Zadrugu 3", kupila sam stan, ona se nije radovala za moj stan. Plan je bio da uzmemo stan na njeno ime, u jednom da živimo, drugi da iznajmimo i da razmišljamo o deci. A ona u januaru gleda k*rčeve, dopisuje se sa Tomovićem, bila sa onom devojkom. Ja nisam folirant, da, boli me! Teško mi je što sam verovala u laži. Meni se stvarno Monika svidela, probala sam, ali j*bi ga, volela sam Sanju. Lagala sam Moniku, tu nisam ispala fer. Nisam mogla da joj kažem da sam ušla u vezu da prebolim Sanju. Udvarala sam se Žani i Rialdi... Sa njima ništa nije bilo - nastavila je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još