NINU VODIM SA SOBOM NA POSAO, NE ŽELIM DA MISLI DA NOVAC PADA SA NEBA: Ivan Bosiljčić otkio da ćerku uči pravim vrednostima!

Glumac Ivan Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević ima devetogodišnju naslednicu Ninu.

Ponosan tata oglasio se danas putem svog Instagram naloga i otkrio da često vodi ćerku sa sobom na posao, kako bi shvatila da ništa u životu ne pada s neba, aludirajući na materijalne stvari, te da se napornim radom i trudom sve stiče.

- Decu bi trebalo češće da vodimo sa sobom na posao, da vide da i mi odrasli imamo probleme i da ih ponekad teško rešavamo. Inače će naša deca misliti da bankovne kartice same štampaju pare... Ili da novac pada s neba... A to može biti veliki udar na njihovu psihu kad porastu i otkriju da nije tako... Decu bi trebalo voditi sa sobom na treninge, da nas vide kako se znojimo i mučimo. Svoju ćerku vodio sam na trening sa sobom kad je imala je 4 godine. Dok sam radio trbušnjake,u trenutku kad sam zastao,ona je pritrčala da mi pomogne - pokušavala je da me pogura s leđa da se lakše podignem. Svaki put kada učim novu ulogu, bezbroj puta ponavljam. Često pred njom. To je jedini način da, kad me gleda na sceni, zna kako je do te lakoće došlo i da se iza postignutog rezultata nalazi mnogo rada - napisao je Bosiljčić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još