Dženan Lončarević na press konferenciji najavio dva koncerta, 18. i 19. marta

Dženan Lončarević u Kombank dvorani na druženju sa novinarima najavio još jedan koncertni datum

Uoči koncerta pop pevača Dženana Lončarevića u Kombank Dvorani, poznati muzičar družio se sa novinarima u Jazz kantini Lisabon gde je ujedno najavio još jedan koncertni datum. Naime, zbog velikog interesovanja Lončarević će nastupiti 18. i 19. marta u 19h, a kao specijalnog gosta najavio je Sergeja Ćetkovića.

Naime, u akustičnoj verziji, ali i  čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici na samom pragu proleća, odsvirati i otpevati neke od od njegovih najpoznatijih hitova, kao što su: „Nikome ni reč“, „Laufer“; „Loša“; „Cvete beli“; „Sve moje ljubavi“; „Dao sam ti srce“, „Kazino“ i druge. Praćen bendom koji zajedno sa njim čini sjajnu šestorku na sceni, uigrana postavka će uz autorske pesme poznatog pevača, odsvirati i po neku obradu.

Dženan je na druženje došao veoma dobro raspoložen i tom prilikom pozivajući publiku da poštuje propisane mere, poručio:

" Željan sam scene i velika mi je čast da nastupim u Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu sindikata, gde će ovo biti moj prvi nastup. Takođe, ovo će biti prvi put da sviram u akustičnoj verziji i formatu, te je meni i mom bendu to dodatni izazov. Očekujem eksploziju energije, a  ona uvek nađe put do ljudi, čak i pod maskama", ističe popularni pevač.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Pogledajte još