SADA SAM POSLOVNA ŽENA: Slađa Delibašić progovorila o karijeri i emotivnom životu

Pevačica Slađa Delbašić posvetila se drugim stvarima i promenila profesiju, pa sada uživa u potpuno drugačijem načinu života.

Trenutno joj je glavna okupacija vrtić i unuka, pa je svakodnevno sa decom, što je i ispunjava i što je priželjkivala tri godine.

- Ovo je bio moj cilj, moj san, otvorila sam oazu za decu. Ne bih mogla da kažem da mi scena nedostaje, ali što se tiče vrtića, ovo je bila moja ideja pre tri godine - rekla je Slađa, koja kaže i da ne bi volela da je više povezuju sa "drugim prezimenom" i da je svojom 20-godišnjom karijerom, koliko ima da je sama, prezdovoljna.

- Ja sam sada poslovna žena. Mislim da na vreme čovek kada ima ideje i finansije, treba da ih sprovede u nešto što će te napraviti da budeš u drugom svetu. Ovo je nekako moj život, posebno što imam moju unuku. Sve me vezalo za decu, rekla sam okej, Silvija je završila za vaspitača, ja sam omogućila detetu da bude gazda na svom. Silvija je sada na estradi, a ja ipak u vrtiću - izjavila je u "Pulsu Srbije" na Kurir TV.

Slađa će uskoro napuniti 53 godine, a izgleda odlično i zahvaljujući redovnim treninzima i odabranoj ishrani, zategnuta je i u odličnoj formi.

- Smatram da žena treba da vodi računa, od tridesete sve je drugačije. Ja sam ponosna, meni će 53. godina u novembru. Treba da legneš, ustaneš rano i budeš među decom, ali uvek me pitaju kako tako izgledam. Ja trčim po sat vremena, to je kao kad peremo zube i jedemo. Sve je lepo kada je mladost, ali treba da razmišljamo o budućnosti - objasnila je Slađa.

Izvor: Mondo.rs
Foto: sladjadelibasic/Instagram

Pogledajte još