DIRLJIVO JUTRO: Milena Vučić uživa sa bebom! (VIDEO)

Pevačica Milena Vučić porodila se u utorak i na svet donela zdravu devojčicu. Tridesetčetvorogodišnja Podgoričanka danas je na svom Instagram profilu objavila dirljivu fotografiju sa novorođenom ćerkicom Sarom, na kojoj se može videti kako mama i beba uživaju slušajući muziku u jutarnjim časovima.

Pop zvezda otkrila je da malena Sara ima bujnu crnu kosicu koju je nasledila od svog oca, muzičara Nikole Burovca.

Inače, pevačicu je u decembru prošle godine potresla iznenadna smrt oca, pa je poslednje mesece trudnoće provela tugujući za roditeljem.

-  Velika me sreća zadesila, ali i velika tuga. Trudna i radosna, a ostala bez oca, pa tužna i slaba. Odrasteš preko noći, promeni ti se svest, prvo se pomuti, pa se pročisti. A ti stojiš tako nemoćno, a ipak ideš dalje. Gaziš. Ne okrećeš se. Samo ponekad. Isplačeš se, pa se vratiš osmehu, nadi, budućnosti. Jer takav je život. On prolazi ali ljubav nikad. Ona ostaje da živi. Deveti mesec trudnoće... Izgurala sam. I dogurala. Isto to želim svima koju hrabro hodaju. Važno je sačuvati zdrav razum. Važno je voleti svim srcem, ali i plakati kad ti se plače. I tako pobediš. Kao vođa svog života, iz sve snage, glavom na gore - podelila je nedavno svoja osećanja sa fanovima na društvenim mrežama pevačica.

Podsetimo, Milena i Nikola venčali su se na njen dvadeset šesti rođendan u novembru 2012. godine. Poznati par je u novembru 2017. godine dobio sina Nikšu, a pre dva dana njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana.

Autor: Nadlanu.com/O.Š.
Foto: vuchicmilena/Instagram

Pogledajte još