POMIŠLJALA SAM NA SAMOUBISTVO: Megan Markl otkrila mračne tajne britanske kraljevske porodice

Megan Markl je u razgovoru sa slavnom američkom televizijskom voditeljkom Oprom Vinfri otkrila da je pomišljala na samoubistvo zbog agresivnog načina na koji su britanski mediji pisali o njoj i da kraljevska porodica nije dopustila da joj se pomogne. To je bio prvi veliki televizijski intervju princa Harija otkad su pre godinu dana doneli odluku da napuste Veliku Britaniju i svoje uloge u kraljevskoj porodici.

- Jednostavno nisam više htela da živim. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne. Obratila sam se kraljevskoj porodici i rekla da moram negde da potražim psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osećala, rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za porodicu - rekla je vojvotkinja od Saseksa u intervjuu koji je emitovan u nedelju uveče na CBS-u.

Megan Markl je u razgovoru rekla da nije rasplakala svoju jetrvu Kejt, vojvotkinju od Kembridža, pre svog venčanja s princem Harijem, suprotno glasinama o tom incidentu o kojemu su se raspisali britanski tabloidi.

- Dogodilo se upravo suprotno. Svi su u kraljevskoj porodici znali da to nije istina - dodala je bivša američka glumica kojoj je 39 godina, rekavši da je to označilo početak "prave kampanje blaćenja" i "prekretnicu" u njenim odnosima s kraljevskom porodicom. Kejt se posle izvinila, rekla je Megan Markl.

Bivša glumica, koja je meleskinja, rekla je da su se članovi kraljevske porodice bili zabrinuti zbog boje kože njenog sina Arčija pre njegovog rođenja.

- Nisu znali koliko će mu koža biti crna, šta će to značiti i na šta će ličiti - rekla je Megan.

Takođe je kazala da je Bakingemska palata uskratila zaštitu detetu i da su članovi kraljevske porodice ocenili da Arči ne bi trebalo da dobije plemićki naslov, premda je to bio običaj.

Hari je izrazio žaljenje što kraljevska porodica nije javno osudila rasističke komentare u delu britanskih medija.

On je rekao da mu otac, princ Čarls nije pružio podršku u tim teškim trenucima, iako je "proživeo nešto slično i zna što je bol".

- Moraćemo da se još trudimo kako bismo popravili naše odnose, ali u isto vreme ću ga uvek voleti - rekao je Hari.

Princ Hari i Megan Markl čekaju drugo dete, devojčicu, otkrili su u tom razgovoru.

- Imati dečaka i devojčicu, možemo li želeti više? - rekao je s oduševljenjem princ Hari koji se s Megan venčao 2018. godine.

Venčali su se u tajnosti tri dana pre veličanstvene zvanične svečanosti koju su pratili milioni gledalaca širom sveta, priznala je Megan u razgovoru.

Megan Markl je rekla da su razmenili bračne zavete pred nadbiskupom Kanterberija Džastinom Velbijem pre zvaničnog obreda 19. maja 2018.

- Niko za to nije znao. Pozvali smo nadbiskupa i rekli mu: "Čujte, ova predstava je za svet, ali mi želimo da to bude samo između nas" - rekla je Megan Markl u razgovoru s Oprom Vinfri.

Izvor: N1/Hina
Foto: CBS - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još