MEKA SEKS TURIZMA: Dubai - prvorazredna destinacija greha na Bliskom istoku

Emirat Dubai je, sa desetinama hiljada prostitutki koje u njemu rade, postao prvorazredna destinacija seksualnog turizma na Bliskom istoku za veliki broj stranih turista, navodi francuski list "Mond".

U ovom emiratu živi veliki broj stranaca koji rade i na veoma malo, ali i veoma dobro plaćenim poslovima, ali svake godine ugoste i veliki broj turista, pa je samo u 2019. godini Dubai privukao oko 19 miliona posetilaca iz inostranstva.

S obzirom na to da je prostitucija zvanično zabranjena u UAE, ali praktično se toleriše u Dubaiju, ovaj grad je postao veoma popularna destinacija za turiste zainteresovane za seks iz celog sveta, navodi francuski list.

Konzumiranje alkoholnih pića je dozvoljeno u hotelima, barovima, restoranima i klubovima koji poseduju posebne dozvole, iako je zabranjeno na javnim mestima.

Seksualne radnice se najčešće mogu prepoznati u takvim ugostiteljskim objektima gde one prilaze klijentima, pregovaraju s njima o ceni, trajanju i tipu usluga koje pružaju.

Klijenti mogu da se dogovore da imaju svoju pratilju 24/7, sve vreme svoje posete Dubaiju.

Postoji i hijerarhija u skladu s kojom se najmanje cene prostitutke iz Kine, sa Filipina ili iz Indije.

Seksualne radnice iz centralne Azije skuplje naplaćuju svoje usluge, a najskuplje su prostituke iz Evrope i iz arapskih zemalja koje se retko mogu videti na javnim mestima, piše "Mond".

Procenjuje se da u Dubaiju radi između 30 i 45 hiljada prostitutki.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još