Does It Offend You, Yeah? @ Share Conference

Poslužio je Share za mnogo toga... različito bitnog! Ali, najbitnije je da se završio spektakularno i da smo "odgovorili" na pitanje: Does It Offend You, Yeah? Pa, "uvređeni" smo što ne znamo kada će opet doći, iako su nas posetili i 2010.!

FOTOGRAFIJE SHARE CONFERENCE - TREĆE VEČE

Tokom tri dana novog poduhvata ekipe Exita zahtevnog naziva Share Conference svako je "profitirao" na svoj način. Fondacija State of Exit na "svoj", zaljubljenici u sve što je online su čuli mnoga poznata imena, "noćne ptice" su se prilično dobro provodile, neki su naučili - drugi živeli pojam "hipster" (mada i tu kasnimo za svetom desetak godina, pa sve to deluje nekako...), a, što je najbitnije, svi su "shareovali" jedno novo, nadajmo se iskreno, iskustvo.

(old_image)

Jutro posle, kada se narukvica skida, svakome će ostaviti ličnu sliku događaja. Ali, svima koji su Share završili sa bendom Does It Offend You, Yeah? (DIOYY) zajednički će biti utisak da su "razbili".

Jesu DIOYY bili na prošlogodišnjem Exitu, ali čini se da smo ih se već uželeli. Tada su bili vatreni, a u Domu omladine baš posebni. Možda zato što je zatvoren prostor ili što se ne radi o festivalu sa još bezbroj jednako atraktivnih muzičkih događanja, možda se razlog krije u činjenici da su bili zvezde večeri, ali utisak je da su im prostor i publika baš "legli".

Da stvar "We Are Rockstars" već ima pravu vojsku srpskih fanova, sledeći video će vam potvrditi...

Ove godine, tokom marta, stigao je i novi album DIOYY - Don't Say We Didn't Warn You pa nas je dance-punk petorka iz Redinga častila i mnogim novim pesmama... Srećom, neko je snimio kakvu atmosferu je u Beogradu izazvao "Wrestler"!

Luda atmosfera, yeah? Pa da, svesni su toga i DIOYY, posebno energični Džejms Rašent (James Rushent), koji je sve vreme pozdravljao Beograd i publiku koja očigledno voli njihov jak zvuk koji na momente, uživo, podseća na u Srbiji već kultni The Prodigy, zatim Daft Punk... Verovatno to znači da je Srbija spremna da konačno čuje /vidi Daft Punk!

"Shareovali" smo dobar vajb sa DIOYY i to je pravi način da se odjavi jedan novi, nadajmo se tradicionalni, događaj u Beogradu, koji je, kao i svi uostalom, privukao mnogo toga pravog, ali i "fejk"... Did that offend us? No!

I Tricky je bio na Shareu, a i bend Metronomy!

Katarina Milovanović
Foto: Share Conference Flickr

Pogledajte još