MIKI ĐURIČIĆ NIKAD ISKRENIJI: Zvali su me da ponovo uđem u "Zadrugu", ali sam odbio, ćerka Dunja je moj centar sveta!

Bivši rijaliti igrač Miki Đuričić skrasio se pored partnerke s kojom je dobio ćerkicu Dunju i otkrio da je jednom zasvagda završio sa rijaliti formatima, da se ozbiljno posvetio poljoprivredi.

- U rijaliti mi više ne pada na pamet da ulazim. Za to više nemam ni živaca, a ni volje. Zvali su me da ponovo uđem u Zadrugu, ali sam odlučio da time više neću da se bavim. U planu mi je neka emisija o kuvanju, jer sam već dobio neke ponude za jednu televiziju koja nije iz Srbije. Imamo ideju da putujemo po celoj staroj Jugoslaviji, tako da ćemo videti šta će sa tim da bude - započinje Miki za domaće medije i dodaje da se posvetio poljoprivredi:

- Odlučio sam da se potpuno isključim iz sveta medija. Našao sam sebi zanimaciju. Sada se bavim poljoprivredom. Gajim paradajz i paprike. Imam čeri-paradajz iz celog sveta. Evo, baš sam nedavno dobio jedan iz Indonezije. Gajim i ljute papričice. Imam i one najljuće. U Srbiji može da se nađe ljutina od 200 do 300 skovila, a ja imam od 1.500. To na čačkalicu ne smeš da staviš i da pojedeš, inače ćeš imati velikih problema. Pored toga, sadim mnogo začinskog bilja. Inače, sve sadim za svoje potrebe, a čeri sam uzeo jedno 200 strukova. Hoću da vidim koji je najotporniji i koji najbolje rađa i onda ću dogodine taj da posadim u dva do tri plastenika.

Miki je potom otkrio i kako se snalazi u novoj životnoj ulozi:

- Dunja će još malo da prohoda. Sada ima devet meseci. Baš je dobro dete, nije što je moja. Obožava društvo i hoće kod svakog da ide. Plače samo kad je gladna, a što je bezobrazna! Samo traži pažnju (smeh). A sad stvarno, otkako sam dobio ćerku, život mi se promenio nabolje. To je fakat. Smirio sam se, više nemam nijednu moju želju, sve su usmerene ka Dunji. Sva moja razmišljanja svode se na to da mom detetu bude dobro, da joj sutra obezbedim neku budućnost. Suština je da ja više nisam sam sebi u prvom planu. Ništa mi nije teško, ni da se probudim noću, ni da joj spremim hranu, da je čuvam, šetam. Ne znam koliko da sam umoran, kad je vidim da mi se nasmeje, sve pada u vodu.

Izvor: Blic.rs
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još