CSR SRBIJA 2021: Responsible Business - Poslovni imperativ savremenog sveta

Color Media Communications sedmu godinu zaredom organizuje konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju, ovoga puta sa akcentom na Responsible Business kao poslovni imperativ savremenog sveta.

Konferencija se organizuje u onlajn formatu 09. juna 2021. godine, sa početkom od 10.30 časova putem Zoom platforme, a svi zainteresovani će moći da je prate i aktivno učetvuju na događaju putem live streama na YouTube kanalu Color Media Communications.

Danas, u 21. veku, važnije je nego ikad da kompanije budu usredsređene na stvaranje dugoročne vrednosti za sve zainteresovane strane i rešavanje problema sa kojima se suočavamo, a što će rezultirati zajedničkim prosperitetom i održivošću kako za poslovanje tako i za društvo.

Nema sumnje da je ono što se dogodilo 2020. godine, kako zbog pandemije, tako i zbog socijalnih nemira zbog nejednakosti, navelo mnoge kompanije i brendove da pomere fokus više nego ikada pre, na uticaj i odgovornost. Potrošači i zaposleni traže veću transparentnost i daleko veću posvećenost. Kako posluju i za čega se zalažu organizacije i kompanije u Srbiji saznaćemo na ovogodišnjoj konferenciji.

Program konferencije možete pogledati na linku: http://communications.rs/csrsrbija2021/

Konferenciju su podržali Unicef Srbija kao institucionalni partner i kompanije Telenor Srbija, Telekom Srbija i NIS.

Pogledajte još