DEDA KA*A 30 GODINA MLAĐU RIBU: Kristijan Golubović pokajao se zbog veze sa Kristinom Spalević (VIDEO)

Kristijan Golubović gostovao je sinoć u emisiji "Amidži Šou" i komentarisao svoje postupke iz rijalitija "Zadruga". On je istakao da se kaje zbog afere sa Kristinom Spalević sa kojom je prevario suprugu.

- Negativan sam i neraspoložen, ne služim za primer nikome, ni naša veza ni naše ponašanje. Mislim da sam totalno pogrešio pri izboru. Ona je odlična osoba i laf, nemam reči da je ukorim, ali jednostavno nije osoba za mene. Drugačije gledam na život kad sam sa svojom ženom. Žao mi je zbog svega što sam uradio, nije zaslužila ni Ivana, ni ja, ni ona nije zaslužila da smo uopšte u ovakvom bedaku - pričao je Kristijan i otkrio kako će rešiti ovu situaciju.

- Na iskušenju smo pali! Nisam ja željan ribe, nisam odolevao, u životu imam hoću ili neću. Kad ja naumim nešto mogao sam da zveknem Nadicu lagano. I bolje da sam zveknuo Nadicu, ne bi sekla vene, ne bi skakala na glavu. Ludačka je priča, ali barem nemam problema sa devojkom - zaključio je Golubović.

- Kad doživiš neke stvari odmah na početku i jasno ti je da znakovi kraj puta postoje i da treba da ih poslušaš... Mogu samo da kažem da ja i Kristina nismo primer nikome kako treba da se ponaša. Šta ja radim, deda kar*m ribu 30 godina mlađu. Pedofilija? Varam ženu koja je suprelativ žena, nevina došla u brak sa 28 godina, tri puta se našminkala u životu i šta biram? Devojčicu koja je puna entuzijazma, koja će sutra ovde da skače po bini i bude Madona. To je prespektiva nula! Tek posle lošeg izbora ti se otvaraju karte i kažeš ovo nije prava stvar - dodaje Kristijan u emisiji "Amidži šou".

Izvor: Blic.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još