“Najlepša bašta Novog Sada“: Rad u bašti uz druženje zaposlenih i mušterija

Proglašenje pobednika konkursa za "Najlepšu baštu Novog Sada" biće organizovano u četvrtak, 1. jula u bašti Francuskog instituta u Novom Sadu, sa početkom u 18.00h. Svi kandidati će biti i pojedinačno obavešteni o svim detaljima proglašenja.

Ovom prilikom predstavljamo vam divno uređenu baštu ispred frizerskog salona "Plavi Čuperak", koji preko 30 godina oplemenjuje vlasnica salona Stoja Rakić. U održavanju vrta pomaže joj radnica Vanja, ali i mnoge mušterije koje su oduševljene prostorom pa ili malo sređuju ili sade biljke koje donesu. Tu su dva bora, doneta davnih dana iz stana posle Nove godine, pa padajući brest, magnolija, Japaska trešnja, patuljasti dud, jorgovan, zimzeleni grmovi, tu je i šumska jagoda (koja daje plod), pa đurđevak, visibabe, ljubičice, razne puzavice, pa i palma. Osveženje prostoru daje česma koja je doneta iz Grčke, a u ovom predivnom prostoru uz kafu uživaju i zaposleni ali i mušterije i gosti.

Podsećamo, akciju organizuje kompanija Color Media Communications, dnevni list "Dnevnik" i Novosadska TV, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu.

Pobednika očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još