POMISLILA SAM DA JE SA DRUGOM ŽENOM: Aleksandra Subotić otkrila detalje raskida veridbe sa Petrom Raspopovićem Pecom (FOTO)

Aleksandra Subotić nedavno je putem društvenih mreža otkrila da je raskinula veridbu sa Petrom Raspopovićem Pecom, a nedugo nakon što je podelila objavu, istu je uklonila.

Bivša zadrugarka koja je iz veze sa biznismenom dobila sina Jovana, oglasila se putem svog Instagram naloga i otkrila detalje raskida.

Aleksandra je u objavi napisala:

- Osetila sam potrebu da se javno obratim i objasnim šta se zaista desilo i ispričam kako je došlo do raskida. Do raskida jeste došlo zaista, jako smo se posvađali dva dana pre toga oko neke moje objave na društvenim mrežama jer on nije smatrao da je to objava koja priliči da objavim. Ja sam to objavila i zamerio mi je... Pokupila sam decu i otišla sam sa nima za Beograd. Dva dana se nismo čuli i to me baš pogodilo, nisam navikla da nemamo nikakav kontakt i nije mi bilo jasno šta mu to preokupira misli kad on nema nikakvu potrebu da se čuje sa mnom. U jednom momentu, odlučila sam da se nenajavljena vratim kući. Počela sam da zvonim smatrajući da će mi otvoriti najnormalnije, ali on to nije uradio i automatski sam počea da razmišljam koji je razlog toga i pomislila sam da se unutra nalazi neka druga žena. Počela sam da ga zovem, on mi se nije javljao. Na kraju sam došla u tu fazu da sam pokušala da izbacim taj njegov ključ iz brave, međutim ništa od toga nije uspelo. Drala sam se, vrištala, veliki sam haos napravila i u momentu prestala jer sam shvatila da to meni zaista ne priliči. Bila sam potresena i plakala sam i vratila sam se za Beograd.

Subotićeva je potom istakla da je svemu tome presudila razlika u godinama, ali da su naposletku razgovarali, i kako je očigledno da ne mogu jedno bez drugog, svojoj ljubavi dali su drugu šansu:

- Odlučila sam da sve to javno objavim i smatrala sam da posle toga nema nazad. Kad sam to objavila brzo sam se pokajala i samim tim obrisala posle minut i po, ali već je sve to otišlo u etar. Video je tu moju objavu i pitao me šta to radim, da li sam blesava, normalna. Rekao mi je da nije želeo da mi otvori vrata samo zato što je ljut i želeo je da mi pokaže da ne mogu da dolazim i odlazim kad meni padne napamet. Bio je jako ljut, besan i povređen. Posle nekog vremena shvatili smo da je naš problem razlika u godinama i različito gledanje na stvari, ali naša ljubav je velika i želimo da pokušamo ponovo. Vratila sam se kući i pomirili smo se.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još