OMILJENI MODNI DODATAK: Koje sunčane naočare će se nositi ovog leta?

Sunčane naočare su neizostavni deo autfita cele godine, a naročito leti. Pored toga što su sjajan modni dodatak, one imaju i praktičnu, ali i zdravstvenu funkciju, jer nas štite od štetnih UV zračenja.

Pregledali smo sve brendove i modne piste u potrazi za najpopularnijim sunčanim naočarima za ovu sezonu. Ove godine, u modi je futuristički dizajn, ali i zlatna boja okvira.

Isto tako, dizajneri su inspiraciju naši u 70-im godinama prošlog veka, pa su tako mačkasti okviri ponovo u modi.

U nastavku vam otkrivamo hitove ovog leta kada su sunčane naočare u pitanju.

Najpopularnije sunčane naočare za leto 2021. godine:

Zlatni okviri

Od okruglih, preko kockastih, do standardnih "pilotskih", ramovi za sunčane naočare su ove godine zlatni! Možete da birate između tanjih ili debljih okvira, ali jedno je sigurno, ovog leta ćemo sijati na suncu!

Geometrija

Izaberite okvir koji je dodatno geometrijski oblikovan. Bilo da volite tanke sunčane naočare, dugačke, kockaste ili u obliku pravougaonika, ovakav par naočara daće vam poseban, šik izgled.

Providan ram

Ovakav tip sunčanih naočara slaže se uz svaku odevnu kombinaciju, a možete birati šarenije staklo ukoliko želite da budete jedinstveni.

Mačkaste sunčane naočare

Ovaj oblik je inspirisan 70-im godinama prošlog veka. Ali ovaj vintidž oblik sada je malo modifikovan, pa su sad u modi over-sized mačkasti okviri.

Putovanje u budućnost

Svi vole novine u modnom svetu, pa tako nisu izuzete ni sunčane naočare. Futuristički oblici za ovu sezonu fokusirani su na sama stakla, pa tako imamo brojne interesantne modele za ovo leto.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još