VEČE LEPOTE, MODE I MUZIKE: Anastasija Murić postala zaštitno lice Vrnjačke Banje

U okviru karnevala u Vrnjačkoj Banji u prisustvu mnogobrojnih posetilaca 13. jula održana je modna revija poznatih brendova, "Orden" i "Butika 13", a dizajnerka Tamara Tanasković predstavila je svoj brend "Amaris". Modele su nosile manekenke i lepotice za internacionalna takmičenja kompanije MissYU - izbora Miss Srbije. Reviju je otvorila zvanična Miss turizma Srbije Anastasija Murić, a zatvorila Top Model Evrope Anja Radić.

Moćna koreografija, koju je osmislio Mirko Pučijašević izazvala je kod prisutne publike oduševljenje, koje su iskazali ogromnim aplauzom.

Reviju su svojim nastupom podržali pevač Jovan Pap i bend "Teen3".

Manekenke su bile smeštene u hotelima "Vrnjačke terme" i "Solaris" gde su imale pripreme i snimanja za potrebe hotela.

Tokom večeri tim Turističke Organizacije Vrnjačka Banja izabrao je zaštitno lice Vrnjačke Banje. PR Turističke organizacije Vrnjačke Banje Mina Stojanović je to priznanje dodelila upravo Miss turizma Srbije Anastasiji Murić, koja se tom prilikom zahvalila i rekla da od sad ima još jedan zadatak, a to je da u Kini na svetskom izboru lepote u Turizmu predstavi i Srpsku kraljicu među banjama - Vrnjačku Banju i potrudi se da svojim prezentacijama i apelima privuče što više turista iz Kine.

Nakon revije odžana je "Muzička vrnjačka noć", na kojoj je učestvovao veliki broj pevača.

Koliko je Tik-Tok popularan, videli smo i pri nastupu Vere Matović čiji je dolazak na scenu izazvao ovacije, gde je više od 10.000, mladih pevalo "Miki, Milane". Da podsetimo, mnogima se ni roditelji nisu rodili kada je ova pesma bila hit.

Tako je nakon dužeg vremena i uz pridržavanje svih mera i ličnu odgovornost veče, lepote, mode i muzike završeno sa posebnom energijom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: T. Tanacković

Pogledajte još