BACALI SU OŠTRE PREDMETE NA BINU: Stefan Đurić Rasta oglasio se nakon snimka u kome njegovo obezbeđenje udara šamar mladiću iz publike (FOTO)

U domaćim medijima pojavio se snimak incidenta na nastupu popularnog repera Stefana Đurića Raste.

Naime, na snimku se može videti rasprava Raste i mladića iz publike, u koju se umešalo obezbeđenje. U jednom trenutku reper se pomerio, a pripadnik obezbeđenja je udario šamar momku koji se sukobio sa reperom.

Đurić se ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je reč o snimku koji je nastao pre dve godine u Podgorici, te da je mladić, kako kaže, ugrozio njegovu bezbednost, kao i bezbednost njegovog benda, zbog čega je obezbeđenje tada reagovalo.

- Povodom snimka koji je osvanuo u medijima osećam potrebu, ali i odgovornost, da vam se obratim kako se ne bi širila pogrešna slika u javnosti. Sporna situacija odigrala se pre dve godine na mom koncertu u Podgorici, momci iz publike bacali su oštre predmete na binu, rizikujući da povrede kako mene tako i ostale članove benda. Lično sam zaustavio muziku i ukazao na njihovo loše ponašanje. U situacijama kao što je ova, kada su ugroženi izvođači i ceo tim na bini, obezbeđenje je dužno da reaguje. Važno je da napomenem da svaku vrstu nasilja osuđujem, da poštujem svoju publiku, da ih nazivam svojom braćom i sestrama i da su ovakvi incidenti na mojim koncertima retkost - napisao je Rasta.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još