NERVOZNA SAM, AGRESIVNA I OPASNA PO OKOLINU: Nataša Bekvalac objavama na Instagramu šokirala fanove

Pevačica Nataša Bekvalac poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram nasmejala je svoje fanove.

Naime, popularna Nata godinama je strastveni pušač, ali sada je odlučila da prekine ovu lošu naviku. Pop zvezda upala je nikotinsku krizu i sa svojim pratiocima podelila svoje "muke".

Lepoj četrdesetogodišnjakinji se, očigledno, usled nedostatka cigareta, povećao apetiti pa se požalila fanovima da je čak kopala i po kanti za đubre.

- Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu - napisala je Bekvalčeva i dodala:

- I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! - napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila.

- Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete - otkrila je plavokosa dama.

U jednom trenutku atraktivna pevačica podelila je poruku koju je njenoj starijoj ćerki Hani Ikodinović poslala drugarica.

- Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram - glasila je poruka na koju je Natašina naslednica odgovorila:

- Ne, prestala je da puši.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još