ZAVRŠILA SAM NA INFUZIJI, UGROZILA SAM ZDRAVLJE: Ruža Rupić stavila tačku na spekulacije da se otrovala pićem

Pevačica i influenserka Ruža Rupić u poslednje vreme vodi turbulentan život. Nema puno vremena za privatnost, jer skoro svakodnevno obavlja poslove koji se tiču javnog života. Jedan od njih jesu i koncerti na kojima nastupa sa Acom Lukasom.

Kako je nastupati sa Acom? Da li ste imali pozitivnu tremu?

- Prvi nastup zapravo i jeste bio vatreno krštenje. Imala sam veliku odgovornost, prvenstveno što je koncert Ace Lukasa, a ja sam tu samo gost. Moralo je pevački sve da bude savršeno, to su koncerti od preko 20 hiljada ljudi. Ozbiljna odgovornost. Nakon što sam sišla sa bine, nisam mogla da dođem sebi od treme i uzbuđenja. Najviše na svetu volim da budem na sceni, biti gost na njegovom koncertu je ujedno veliko zadovoljstvo.

Da li Vam je Aca udelio savete kao iskusniji kolega?

- Najlepša stvar koju mi je rekao je da odlično pevam. Mnogo saveta mi je dao. Generalno su mi njegovi saveti značili.

Da li biste voleli da snimite sa njim duet?

- Naravno, ali to ne zavisi od mene već od menadžmenta koji odlučuje o mojim daljim koracima.

Koliko ima istine u tome da ste se pre izvesnog vremena otrovali pićem i tom prilikom završili na infuziji?

- Totalna glupost, s ozbirom na to da sam sa Acom i Kojim bila sve vreme na turneji, nisam ni mogla da pijem. Sa jednog koncerta iz Novog Pazara sam se vratila u četiri ujutru, da bih nakon toga 12 sati snimala i nisam bila ni za šta. Naravno da sam od premora završila na infuziji. Ne dozvoljavam da me neko blati bez potrebe.

Kako ste zadovoljni reakcijama publike na novu pesmu "Habibi"?

- Zadovoljna sam kako je prošla pesma, završiti u trendingu sa takvom konkurencijom je velika stvar. Drugi su izbacivali su po tri ili četiri pesme. Svi su preko leta izašli sa novim pesmama, tako da je za mene uspeh što sam dostigla trending. Reči u pesmi su možda posvećene bivšoj ljubavi, ali to samo ja znam.

Da li imate vremena za privatan život pored svih obaveza?

- Ako mi veruješ, moj trenutni privatni život ne postoji. Radim kao nikada u životu. Jedva nađem vremena da spavam i odem na trening. Ovaj tempo života ne može da isprati bilo ko.

Obično pevači nakon uspešnih koncerata i velikog uspeha imaju želju da se počaste skupocenim stvarima. Šta je Vama neostvarena želja?

- Volela bih da položim za automobil, a onda i da kupim isti. Nema potrebe da uzimam auto, ako nemam dozvolu. Trenutno je za mene vreme ulaganja u karijeru i tek ćemo ulagati u projekte, a onda će za par godina biti novca da kupim sve što poželim.

Ruža otkriva da najverovatnije neće više biti voditeljka autorske emisije "Impresivno sa Ružom Rupić":

- Emisija je bila lepo iskustvo za mene, ali videćemo da li ćemo nastaviti sa njom i u novoj sezoni. Divno je bilo raditi prvu sezonu i ugostiti zvezde sa estrade i jutjub scene. Mislim da je ipak neću nastaviti, jer muzika je moj život.

Izvor: Blic.rs
Foto: ruza_rupic/Instagram

Pogledajte još