RADIO SAM PREDSTAVU DA BIH JOJ OMOGUĆIO OPERACIJU: Andrija Milošević o borbi za život pokojne majke Vere

Bolest i smrt majke Vere za Andriju Miloševića ostaće najteži životni udarci o kojima retko priča.

Ipak, u retkom intervjuu, glumac se dotakao i hrabre borbe svoje majke, kojoj je urađena transplatacija bubrega.

- Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života. Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u mojoj karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega - ispričao je.

- I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg - podelio je glumac u emisiji "Novo doba".

- Toliko je i izdržala na kraju da živi samo zbog nas. Ništa drugo je nije veselilo. Izuzetno je pratila moju karijeru. Sa neviđenom empatijom je doživljavala sve što ja radim, moje tuge i radosti. Iako mi nismo pričali o tome. Nisam imao običaj da pričam sa njom o tome, a sad mi je žao. Jako me je dobro poznavala iako me poslednjih 30 godina čestito nije ni videla - emotivno je rekao Andrija.

Podsetimo, Andrijina majka preminula je 9. februara u 64. godini života u Podgorici, a porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju "Čepurci".

Izvor: Telegraf.rs
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još