NISU DUGO IZDRŽALI NA RIJALITI IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Vladana Zlatanović i Zoki Šumadinac izbačeni iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima zadrugari su se okupili oko bazena u dvorištu Bele kuće, kako bi se održala igrica za nominovane takimičare. Marko Januušević Janjuš izglasan je od strane ukućana, a Zoki Šumadinac i Vladana Zlatanović imali su najmanje glasova od strane publike.

Vodtelj Darko Tanasijević došao je ispred izolacije, kako bi sa nominovnim zadrugarima otišao do mesta gde će se održati igrica. Oni su imali zadatak da kolačić stave na čelo i da ga pojedu bez korišćenja ruku. A sve je šokralo šta čak dva zadrugara odlaze kući.

Pobedu u igrici odneo je Marko Janjušević i njemu su duplirani glasovi.

- 3% glasova ima Zoki Šumadinac. 96% glasova ima Marko Janjušević, a 1% glasova ima Vladana. Sa Vladanom i Zokijem se pozdravljamo večeras - rekao je voditelj.

Zoki Šumadinac i Vlada Zlatanović napustili su Belu kuću, a njih je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević i porazgovarala o dešavanjima u "Zadruzi".

- Daću im da napišu dva pisma. Vladana i Zoki napisaće po jedno pismo zadrugarima, u kojima će imanovati vođu, šta će se događati sa jednim ili drugim pismom Veliki šef drži tajnosti - rekla je voditeljka.

- Ja nisam ovo ovako zamišljala. Bilo mi je teško. Nije da se nisam snašla, posle tri dana nisam imala volju da bilo šta pokažem. Mladi hoće da dođu do kadra, ne mogu da imam hiperbolu na takvu glumu - rekla je Vladana.

Zoki Šumadinac nakon odgledanog profila prokomentarisao je svoje učešće.

- Bilo je simpa. U principu ja nisam uspeo tamo da pronađem nekog sa kim mogu da popričam, izuzev njih par. Nisam se pronašao u tom društvu i u tim energijama. Previše veštačkih priča. Njih dve su se dogovorile da se svađaju pred emisiju, da bi dobile pitanja. Ona mala iz Niša, Ema. Ja sam govoorio da nisam za te priče - otkrio je Zoki.

Vladana Zlatanović nakon odgledanog profila prokomentarisala je odnose u Beloj kući.

- To Dalilino nije ogovaranje, pričale smo da me plava kosa čini starijom. Olga je znala koje sam godište i ona mi je najodvratnija osoba u kući. To je moja najveća greška u proceni - rekla je Vladana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još