TOKOM PREDSTOJEĆEG VIKENDA: Vakcinalni punkt u zgradi Megatrend univerziteta

Megatrend univerzitet će tokom ovog vikenda u saradnji sa ministarstvom zdravlja, Domom Zdravlja Novi Beograd i institutom Batut otvoriti u svojoj zgradi vakcinalni punkt.

Kako navodi direktor marketinga i PR službe Megatrend univerziteta Aleksandar Milivojević Pjer punkt će biti otvoren za sve građane Novog Beograda pored zaposlenih i studenata na jednom od 12 fakulteta u okviru univerziteta, a na punktu će građani moći da izaberu sve dostupne vakcine - od kineskog "Sinofarma", preko "AstraZeneke" i "Fajzer" cepiva do ruskog "Sputnjika V".

U saopštenju se dalje navodi i da će se ova akcija ponoviti zbog potrebe revakcinacije za one sugrađane koji ovog vikenda prime prvu dozu.

- Svrha ove akcije je da našim sugrađanima olakšamo dolazak na vakcinaciju kako ne bi bili primorani da idu u Dom Zdravlja u Blok 44, već da to obave u svom komšiluku, a kako bi podržali napore predsednika Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i Kriznog štaba kako bi zaštitili zdravlje i živote svih građana Srbije - izjavio je Aleksandar Milivojević Pjer.

Izvor: Promo
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još