SVI SU ŠOKIRANI, ALI JA ĆU GA ČEKATI, ON TO ZNA: Biljana Dragojević grcala u suzama zbog Dejanove izjave da je Dalilina porodica nadomestila njegovu (VIDEO)

Dušica Jakovljević sinoć je ugostila Biljanu Dragojević, majku aktuelnog zadrugara Dejana Dragojevića. Podsetimo, Dejan nije u kontaktu sa svojom porodicom, ubrzo nakon što je stupio u brak sa Dalilom sa njima je prekinuo svaki kontakt.

Biljana je ogolila dušu pred milionskim auditorijumom i odgovarala na sva pitanja na koja je do sada ćutala.

Ona se suočila sa ljubavnim scenama Dalile Dragojević i Filipa Cara, koje su slomile srce njenom sinu, Dejanu:

- Ne verujem da je to ikada bila ljubav, vidi se koliko on pati. Car ima veću grižu savest od Dalile. Ona kao da sve to namerno radi baš tamo gde je Dejan, kao da želi da ga povredi. Ima mržnju u sebi, jednostavno je takva. Ne verujem da će njena veza sa Carem uspeti na duže staze. Znam da je i vezu pre Dejana peglala, verujem da će ponovo biti peglanja. Njoj se ovako nešto desilo sa Mc Dadom, to je bilo baš pre Dejana i onda se Dejan pojavio - komentarisala je Biljana.

Nakon što je Dalila u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila sve o odnosu sa Dejanovom porodicom, Biljana je otkrila svoju stranu priče:

- Manipuliše i dalje, nije istina da nisu bili pozvani za Veternik, kakva bih ja majka i žena bila, da sam samo sa Davidom otišla? Ne mogu ni da pohvatam sad sve što je pričala, kaže kako smo mi srećni. Mi njega svi čekamo, naša su vrata za njega uvek otvorena, ja nisam osoba koja zatvara nekome vrata, ona je isto mogla da dođe, to vrlo dobro zna. Dejan je dugo manipulisan, dugo mu je pran mozak, trebaće mu dosta vremena da dođe sebi, ja sam stara čekalica. Sve sam teško podnela, mislila sam da će mi srce iskočiti - prokomentarisala je Biljana.

Dejan se tokom razgovora sa Darkom osvrnuo na svoj odnos sa porodicom, a Biljana je pomno je slušala svaku njegovu reč.

- Nisam sastavni deo njihovog života, jer sam ja morao otići iz porodice Dragojević, oni su me ogradili od svega toga. Sa tatine strane sam sa svima u kontaktu. Oni ne znaju šta sam ja prolazio kada su me se odrekli, da li sam imao da jedem, nije ni tog Davida interesovalo. Rođendan su mi čestitali preko telegrama, zašto bih ja patio za nekim koga ne interesujem. Nedostajali su mi na početku, ali mi je dolazio otac - govorio je Dejan.

Jedna Dejanova rečenica izazvala je suze u očima njegove majke, Biljane. Naime, zadrugar je otkrio da je Dalilina porodica nadomestila njegovu, koja mu je, kako on kaže, okrenula leđa:

- Ja slušam i ne verujem, svi su šokirani. Ovo poređenje je više nego strašno, šta je sa porodicom do njegove 20. godine. Poredi mene i Dalilu, spreman je da joj oprosti. Ja ću ga čekati, on to zna - rekla je Biljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još