IDEALNI ZA HLADNE DANE: U trendu su kardigani

Vremena kada su kardigani bili rezervisani za bake odavno su prošla. Udobne džempere na kopčanje sada nose influenseri i modni profesionalci. A to uopšte ne čudi jer se lako stilizuju i kombinuju uz najrazličitije komade, kao što su pletene haljine, mini suknje, kožne pantalone i farmerke.

Kardigani su, dakle, tu i nigde ne idu, tako da je pravi trenutak da uložite u makar jedan. Na kraju krajeva, ne samo da izgledaju moderno i jednostavno, već su i savršeni pratioci za hladne zimske dane.

Ovo je pet najaktuelnijih modela.

Modni trend: 5 najaktuelnijih modela kardigana

Kardigani sa pletenicama

Modeli od debele vune, sa pletenicama, savršena su alternativa blejzerima ili kožnim jaknama, jer ne samo što izgledaju lepo (i pomalo romantično), već su i vrlo topli. Trenutno su posebno popularni u nežnoroze i ljubičastoj boji, koje izgledaju veoma elegantno, posebno u monohromatskim autfitima.

Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Kardigani sa kvadratima i kvadratićima

Ako skrolujete Instagram, videćete da trendseteri ove jeseni i zime posebno vole – šahovske table. Karirani uzorak takođe izgleda veoma "cool". Kratki modeli s kvadratima i kvadratićima, u kombinaciji sa farmerkama visokog struka odličan su izbor.

Klasični kardigani

Jednostavno, a moćno. Klasični modeli potpuno su bezvremenski i vredni ulaganja. Naročito ako je vaš izgled već upadljiv (na primer, sa midi suknjom sa uzorkom ili kožnim pantalonama u upadljivoj boji), klasični kardigan smiruje kombinaciju i daje joj ležeran štih.

Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Kardigani na preklop

Kardigan na preklop može biti vaš osnovni komad ove zime. Nosite ga preko jednostavne majice, uz farmerke i klasične čizne i nećete pogrešiti.

Kardigani sa kragnama

Trikotaža sa kragnom je modni trend 2021. Bilo da je reč o haljini, džemperu ili kardiganu, komadi sa kragnom ove zime plene pažnju.

Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još